Radio Diablo

Camilla Holstebro

Hvad tilbyder vi vores kunder?
Vi på Radio Diablo sørger hver dag for nyheder, gode historie fra Sydfyn og lækker musik til lytterne i de 4 sydfynske kommuner. Radio er et fantastisk annoncemedie, for dig der gerne vil have dit budskab ud til potentielle kunder, og med vores 70.000 ugentlige lyttere kan vi sikre dig en bred berøringsflade.

Mulighederne er mange og jeg vil meget gerne fortælle dig om dem. Jeg står altid til rådighed for et uforpligtende møde hos dig eller os. Jeg vil meget gerne præsentere dig for mulighederne og lave et uforpligtende oplæg til dit radiospot.

Estate Andersen og Thomsen

Estate Andersen & Thomsen A/S

Gert Andersen

Hvad tilbyder vi vores kunder?
Hos Estate Andersen & Thomsen A/S tilbydes vores kunder en grundig vurdering af ejendommen og vi tager os god tid til, at sætte os ind i den enkelte ejendom. Vi tilbyder solgt/gratis samt en gratis og uforpligtende salgsvurdering, og et seriøst stykke tilhørende arbejde, allerede inden salget går i gang. Vi tilbyder løbende information og opdateringer omkring ejendommens salgsstatus og statusmøder mellem kommissioneringsmægleren og de pågældende kunder. Vi tilbyder at arbejde 365 dage på et år og vi tilbyder en professionel markedsføringsplan med mulighed for yderligere tilvalg.

T.M. Byggeenterprise ApS

Morten H. Hansen

RevisorGruppen

Lilly Jeppesen

Du Kan Hjælpe

Dennis K. Hansen

Hvad tilbyder vi vores kunder?
Vejen til den bedste indlæring går gennem praktisk undervisning. Her kan du få et førstehjælpskursus som passer til dig og/eller dine medarbejdere. Mine erfaringer fra 20 år i ambulancetjenesten, kommer dig til gode gennem en masse praktiske øvelser, hvor du har tingene i hænderne.

Sydfyns Farvehandel

Camilla Jacobsen

CiPe:Care

Martin Tønder

Hvad kan vi tilbyde vores kunder?
Hos Autoværkstedet CiPe:Care servicere og reparere vi din bil! Med vores 4 lokalt beliggende autoværksteder fordelt rundt på Fyn, kan vi altid tilbyde dig en god løsning, hvis dig og bilen har brug for kompetent hjælp og rådgivning.

For os er det vigtigst, at du altid kører fra os med et smil på læben. Derfor sørger vi for den bedste og mest kompetente service til konkurrencedygtige priser. Vores uddannede, kvalificerede og engagerede automekanikere vil tage sig godt af din bil og sørge for, at alt er, som det skal være.

Borch Advokater

Peter F. Albertsen

Hvad tilbyder vi vores kunder?
Hos BORCH Advokater påtager vi os kun sager, som vi kan behandle professionelt og effektivt. Vi har overblikket, gør ikke juraen sværere end den er, og tager i vores rådgivning udgangspunkt i din situation.

Vores kunder er primært små og mellemstore virksomheder. Derfor er vores fokus på erhvervsretten. Indenfor specifikke retsområder rådgiver vi dog også offentlige myndigheder og private.

A/S Skræps Vognmandforretning

Casper R. Eskildsen

Hvad tilbyder vi vores kunder?
• Salg af totalløsninger inden for affald & genvinding, herunder rådgivning til affaldssortering.

• Udlejning af container, ballepressere, køletrailere, køreplader m.m.

• Vognmandskørsel & Entreprenørkørsel herunder grus, sten, jord, køreplader og kranarbejde m.m.

• Salg af fyrings- & dieselolie, samt AdBlue & smøreolie.

Air-Tech.dk

Marlene Olsen

movanidk

movani.dk

Morten V. Nielsen

Hvad tilbyder vi vores kunder?
Vi er en landsdækkende handelsvirksomhed, der startede i år 2000. I dag er vi medlem af Danmarks største indkøbsforening Office Supplies Denmark A/S, som er en af de største af sin art i Skandinavien. Vi tilbyder over 60. 000 forskellige varer med dag-til-dag levering og konkurrencedygtige priser, så vores kunder kan samle deres køb ét sted.

Vi er leveringsdygtige i alt indenfor kontorartikler, papirvarer, lagerudstyr, kontormøbler, rengøring, køkken & catering, kopi/print/scan fra TA Triumf Adler, toner/blæk, vejledning og rådgivning mm.

Advertime

Advertime

Emil Bakic

Hvad tilbyder vi vores kunder?
Vi mener i Advertime, at succesfuld markedsføring skal være for alle. Vi tilbyder ekspertviden og realistisk rådgivning indenfor søgemaskineoptimering, hjemmesider, webshop, sociale medier, e-mail-markedsføring og grafisk design. Hos Advertime kan du forvente at få skræddersyet løsninger samt ærlig vejledning indenfor digital markedsføring.
Golfrestaurant Svendborg

Svendborg Golfrestaurant

Ove Dahl

Hvad tilbyder vi vores kunder?
Vi Svendborg Golfrestaurant står klar med mere end 30 års erfaring i arrangementer. Barnedåber, bryllupper, fødselsdage, mad ud af huset, receptioner, møder, begravelse, ja kort sagt alt hvad I kunne tænke jer. Kontakt os næste gang du er i tvivl om dit arrangement. Kontakt Belinda eller Ove for en uforpligtende snak.
Trykogprint.dk

TRYKogPRINT.dk

Rolf Thunbo

Murermesterfirma Joakim Bødker

Murermesterfirma Joakim Bødker

Joakim Bødker

Hvad tilbyder vi vores kunder?
Vi tilbyder alt indenfor murer arbejde og har rigtig meget erfaring med renovering af gamle huse, da firmaet går 3 generationer tilbage.
SellebjergVVS

Sellebjerg VVS ApS

Martin Sellebjerg

Hvad tilbyder vi vores kunder?
Sellebjerg VVS hjælper dig med alle typer af VVS og blikkenslager opgaver, både de enkle småopgaver og de mere komplekse løsninger. Vi er behjælpelige med professionel rådgivning, installering og servicering, hvad enten der drejer sig om renovering af badeværelse, installering af fjernvarme, vandhaner og sanitet, fjernvarme installationer, vand og afløbsinstallationer, blikkenslager arbejde og meget mere.
Ekspert

Ekspert & Punk1 Rudkøbing

Kasper Knudsen

Manois logo

Manois ApS

Emilie T. Andersen

Hvad tilbyder vi vores kunder?
Vores primære målgruppe er mindre håndværksvirksomheder, gerne nyopstartet. Vores kompetencer er daglig bogføring, faktura betaling, momsafstemning/indberetning/afregning, afstemning af konti, lønindberetning/lønafstemning, debitor-/kreditorstyring, fakturering, månedsregnskab/kvartalsregnskab, færdigt regnskab til revisor samt andre administrative opgaver.
Bønneløkke ApS

Bønnelykke ApS

Lennart Bønneløkke

Hvad tilbyder vi vores kunder?
Nærvær og tæt dialog… altid med en energi -og økonomibevist rådgivning.
Andelskassen

Andelskassen

Per Larsen

Hvad tilbyder vi vores kunder?
En personlig rådgiver, der kender dig og din økonomi, og som er til at få fat på, når du har brug for det. Det kan du forvente, uanset om du er privat- eller erhvervskunde i Andelskassen.

Vil du og din familie have rådgivning af høj kvalitet i en bank, der er stærkt engageret i sit lokalområde? Så er du meget velkommen til at ringe eller skrive direkte til os. Du kan selvfølgelig også kigge forbi os i Det Gule Pakhus – så fortæller vi mere om, hvad du kan forvente som kunde i Andelskassen.

Vi glæder os til at møde dig!

Vi er Sydfyns største netværk for erhvervsdrivende

Vil du være en del af vores team?