Autohuset Vestergård

Mads Bramm

I kender dem godt - pistolsælgerne !

Med deres små spidse næser sniffer de sig frem til dig fra flere kilometers afstand og i et splitsekunds uopmærksomhed har de suget sig fast på dit sind, dine følelser og ikke mindst - din pengepung !!! Nå, men nok om dem, mød den TOTALE MODSÆTNING - Mads Vinther Bramm

Mads er indbegrebet af service, service og endnu mere service. Han ånder og lever, præcis som pistolsælgeren, for at sælge, men han har skabt sin helt egen måde at gøre det på. Fundamentet i Mads’ egen lille bobbel af en sælgerverden bygger på ærlighed, livsglæde, energi, motivation samt gensidig tillid og respekt.

Estate Andersen og Thomsen

Estate Andersen & Thomsen A/S

Gert Andersen

Hos Estate Andersen & Thomsen A/S tilbydes vores kunder en grundig vurdering af ejendommen og vi tager os god tid til, at sætte os ind i den enkelte ejendom. Vi tilbyder solgt/gratis samt en gratis og uforpligtende salgsvurdering, og et seriøst stykke tilhørende arbejde, allerede inden salget går i gang. Vi tilbyder løbende information og opdateringer omkring ejendommens salgsstatus og statusmøder mellem kommissioneringsmægleren og de pågældende kunder. Vi tilbyder at arbejde 365 dage på et år og vi tilbyder en professionel markedsføringsplan med mulighed for yderligere tilvalg.

T.M. Byggeenterprise ApS

Morten H. Hansen

RevisorGruppen

Lilly Jeppesen

Du Kan Hjælpe

Dennis K. Hansen

Vejen til den bedste indlæring går gennem praktisk undervisning. Her kan du få et førstehjælpskursus som passer til dig og/eller dine medarbejdere. Mine erfaringer fra 20 år i ambulancetjenesten, kommer dig til gode gennem en masse praktiske øvelser, hvor du har tingene i hænderne.

Sydfyns Farvehandel

Camilla Jacobsen

CiPe:Care

Martin Tønder

Hos Autoværkstedet CiPe:Care servicere og reparere vi din bil! Med vores 4 lokalt beliggende autoværksteder fordelt rundt på Fyn, kan vi altid tilbyde dig en god løsning, hvis dig og bilen har brug for kompetent hjælp og rådgivning.

For os er det vigtigst, at du altid kører fra os med et smil på læben. Derfor sørger vi for den bedste og mest kompetente service til konkurrencedygtige priser. Vores uddannede, kvalificerede og engagerede automekanikere vil tage sig godt af din bil og sørge for, at alt er, som det skal være.

Borch Advokater

Peter F. Albertsen

Hos BORCH Advokater påtager vi os kun sager, som vi kan behandle professionelt og effektivt. Vi har overblikket, gør ikke juraen sværere end den er, og tager i vores rådgivning udgangspunkt i din situation.

Vores kunder er primært små og mellemstore virksomheder. Derfor er vores fokus på erhvervsretten. Indenfor specifikke retsområder rådgiver vi dog også offentlige myndigheder og private.

A/S Skræps Vognmandforretning

Casper R. Eskildsen

• Salg af totalløsninger inden for affald & genvinding, herunder rådgivning til affaldssortering.

• Udlejning af container, ballepressere, køletrailere, køreplader m.m.

• Vognmandskørsel & Entreprenørkørsel herunder grus, sten, jord, køreplader og kranarbejde m.m.

• Salg af fyrings- & dieselolie, samt AdBlue & smøreolie.

ABC Forsikringsformidling

Chris Christoffersen

ABC Forsikringsformidling tilbyder uvildig forsikringsformidling til fordel for din virksomhed - Analyse af din virksomheds forsikringsbehov, samt indhentning af tilbud fra flere forsikringsselskaber.

Du får:

• En personlig rådgiver der kender dig og din virksomhed.

• En der forhandler på din side af bordet.

• Uvildighed og personlig betjening.

• Optimering af forsikringsforhold.

• Individuel rådgivning og service.

• Hjælp og vejledning ved skadessager.

• Årligt møde/gennemgang af forsikringsbehov.

movanidk

movani.dk

Morten V. Nielsen

Vi er en landsdækkende handelsvirksomhed, der startede i år 2000. I dag er vi medlem af Danmarks største indkøbsforening Office Supplies Denmark A/S, som er en af de største af sin art i Skandinavien. Vi tilbyder over 60. 000 forskellige varer med dag-til-dag levering og konkurrencedygtige priser, så vores kunder kan samle deres køb ét sted.

Vi er leveringsdygtige i alt indenfor kontorartikler, papirvarer, lagerudstyr, kontormøbler, rengøring, køkken & catering, kopi/print/scan fra TA Triumf Adler, toner/blæk, vejledning og rådgivning mm.

Advertime

Advertime

Emil Bakic

Vi mener i Advertime, at succesfuld markedsføring skal være for alle. Vi tilbyder ekspertviden og realistisk rådgivning indenfor søgemaskineoptimering, hjemmesider, webshop, sociale medier, e-mail-markedsføring og grafisk design. Hos Advertime kan du forvente at få skræddersyet løsninger samt ærlig vejledning indenfor digital markedsføring.

Ulbølle Tømreren ApS

Rene Rasmussen

Ulbølle Tømreren er din loyale tømrer på Sydfyn. Vi har ansat gode folk, som sætter en ære i at præstere bedst muligt i forhold til kunders ønsker. Dette engagement vil du som kunde hurtigt mærke, og du vil straks fornemme, at opgaven er i trygge hænder.
Trykogprint.dk

TRYKogPRINT.dk

Rolf Thunbo

Murermesterfirma Joakim Bødker

Murermesterfirma Joakim Bødker

Joakim Bødker

Vi tilbyder alt indenfor murer arbejde og har rigtig meget erfaring med renovering af gamle huse, da firmaet går 3 generationer tilbage.
SellebjergVVS

Sellebjerg VVS ApS

Martin Sellebjerg

Sellebjerg VVS hjælper dig med alle typer af VVS og blikkenslager opgaver, både de enkle småopgaver og de mere komplekse løsninger. Vi er behjælpelige med professionel rådgivning, installering og servicering, hvad enten der drejer sig om renovering af badeværelse, installering af fjernvarme, vandhaner og sanitet, fjernvarme installationer, vand og afløbsinstallationer, blikkenslager arbejde og meget mere.
Ekspert

Ekspert & Punk1 Rudkøbing

Kasper Knudsen

Bønneløkke ApS

Bønnelykke ApS

Lennart Bønneløkke

Nærvær og tæt dialog… altid med en energi -og økonomibevist rådgivning.
Andelskassen

Andelskassen

Per Larsen

En personlig rådgiver, der kender dig og din økonomi, og som er til at få fat på, når du har brug for det. Det kan du forvente, uanset om du er privat- eller erhvervskunde i Andelskassen.

Vil du og din familie have rådgivning af høj kvalitet i en bank, der er stærkt engageret i sit lokalområde? Så er du meget velkommen til at ringe eller skrive direkte til os. Du kan selvfølgelig også kigge forbi os i Det Gule Pakhus – så fortæller vi mere om, hvad du kan forvente som kunde i Andelskassen.

Vi glæder os til at møde dig!

Vi er Sydfyns største netværk for erhvervsdrivende

Vil du være en del af vores team?