Sydfyns Farvehandel

Camilla Jacobsen

Estate Andersen og Thomsen

Estate Andersen & Thomsen A/S

Claus Henriksen

Hos Estate Andersen & Thomsen A/S tilbydes vores kunder en grundig vurdering af ejendommen og vi tager os god tid til, at sætte os ind i den enkelte ejendom. Vi tilbyder solgt/gratis samt en gratis og uforpligtende salgsvurdering, og et seriøst stykke tilhørende arbejde, allerede inden salget går i gang. Vi tilbyder løbende information og opdateringer omkring ejendommens salgsstatus og statusmøder mellem kommissioneringsmægleren og de pågældende kunder. Vi tilbyder at arbejde 365 dage på et år og vi tilbyder en professionel markedsføringsplan med mulighed for yderligere tilvalg.

Varmepumper Sydfyn

Thue Jonstrup

Hos Varmepumper Sydfyn løser vi alle opgaver indenfor aircondition og varmepumper, og vi er naturligvis VE godkendte samt KMO autoriserede – det er din garanti for seriøs rådgivning og det bedste resultat.

AJ Bygconsult ApS

Allan Brøndum Johansson

Leder du efter en arkitekt, der formår at omsætte dine boligønsker til den helt rette bolig for dig?

Så er du kommet til det rigtige sted.

Hos AJ Bygconsult hjælper vi dig med blandt andet tegninger og boligtilsyn. Vi er din lokale bygningskonstruktør og boligarkitekt, der kan hjælpe med for eksempel et arkitekttegnet hus eller sommerhus.

Vi er et professionelt arkitektfirma, der har hjulpet mange med at få deres drømmebolig – blandt andet i Odense, Svendborg, Nyborg og på Langeland samt mange andre steder.

Vi har over 20 års erfaring i faget, og du er derfor garanteret både høj kvalitet og god service, når du vælger os til dit byggeprojekt. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

- Arkitekttegnet hus
- Byggetilladelse
- Byggerådgivning
- Tilbygning/ombygning
- Arkitekttegnet sommerhus

Borch Advokater

Sarah P. Madsen

Hos BORCH Advokater påtager vi os kun sager, som vi kan behandle professionelt og effektivt. Vi har overblikket, gør ikke juraen sværere end den er, og tager i vores rådgivning udgangspunkt i din situation.

Vores kunder er primært små og mellemstore virksomheder. Derfor er vores fokus på erhvervsretten. Indenfor specifikke retsområder rådgiver vi dog også offentlige myndigheder og private.

A/S Skræps Vognmandforretning

Casper R. Eskildsen

• Salg af totalløsninger inden for affald & genvinding, herunder rådgivning til affaldssortering.

• Udlejning af container, ballepressere, køletrailere, køreplader m.m.

• Vognmandskørsel & Entreprenørkørsel herunder grus, sten, jord, køreplader og kranarbejde m.m.

• Salg af fyrings- & dieselolie, samt AdBlue & smøreolie.

Arbejdernes Landsbank

Anita Møller Hegaard

Arbejdernes Landsbank er danskernes foretrukne bank 12 år i træk ifølge branchens største uafhængige kundeundersøgelse. Vi er den 6. største bank i Danmark og vokser år for år med 10–15.000 kunder, så vi nu har over 330.000 kunder, 1.100 ansatte og 70 filialer fordelt over hele landet. Vi bygger vores forretning på sunde værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed og lægger stor vægt på den personlige relation til vores kunder og rådgivning til kundens bedste. Vi er også en erhvervsbank og giver også opmærksomhed til mindre og mellemstore erhvervskunder.
movanidk

movani.dk

Morten V. Nielsen

Vi er en landsdækkende handelsvirksomhed, der startede i år 2000. I dag er vi medlem af Danmarks største indkøbsforening Office Supplies Denmark A/S, som er en af de største af sin art i Skandinavien. Vi tilbyder over 60. 000 forskellige varer med dag-til-dag levering og konkurrencedygtige priser, så vores kunder kan samle deres køb ét sted.

Vi er leveringsdygtige i alt indenfor kontorartikler, papirvarer, lagerudstyr, kontormøbler, rengøring, køkken & catering, kopi/print/scan fra TA Triumf Adler, toner/blæk, vejledning og rådgivning mm.

Advertime

Advertime

Emil Bakic

Vi mener i Advertime, at succesfuld markedsføring skal være for alle. Vi tilbyder ekspertviden og realistisk rådgivning indenfor søgemaskineoptimering, hjemmesider, webshop, sociale medier, e-mail-markedsføring og grafisk design. Hos Advertime kan du forvente at få skræddersyet løsninger samt ærlig vejledning indenfor digital markedsføring.

Svendborg Kommune

Kim Bødker

Vi har i Svendborg Kommune øget fokus på hele tiden at være en solid og målrettet samarbejdspartner for virksomhederne, vi vil sikre en målrettet indsats og tilbyde den service der er behov for.

Min opgave som Accountmanager og brancheansvarlig i Jobcenter Svendborg/Svendborg Kommune er at sikre at vi kan fortsætte den positive og konstruktive dialog med erhvervslivet og dermed fortsat styrke samarbejdet til glæde for begge parter.

Dette understreges af at udvalgte brancher, får en brancheansvarlig Account Manager der vil fungere som kontaktperson og ”1 indgang” til Jobcenter Svendborg, i dette tilfælde er jeg den heldige.

I samspil med en professionel rekrutteringsenhed vil det være os brancheansvarlige der segmenterer virksomhederne og udvikler en relevant besøgsstrategi.

Med andre ord så vil jeg meget gerne have fornøjelsen af at komme på besøg og sikre at du/i er velinformeret om Jobcenter Svendborg og Svendborg Kommunes strategi for det fremadrettede virksomhedssamarbejde, og ikke mindst at du/i har kendskab til vores relevante serviceydelser.

Trykogprint.dk

TRYKogPRINT.dk

Anja Thunbo

TRYKogPRINT.dk Aps ejes og drives af Anja & Rolf Thunbo.
Vi har mere end 30 års erfaring i branchen, og er begge uddannet i branchen. Vi tilbyder en samlet pakke af tryksager, skilte, bilreklamer og alt andet med dit logo på. Vi tror på at kvaliteten skal være helt i top på de varer vi sælger, således at vi kan opbygge langvarige kunderelationer, og derfor tilbyder vi ikke deciderede discount produkter, men kun produkter af høj kvalitet som vi kan stå indenfor.
Murermesterfirma Joakim Bødker

Murermesterfirma Joakim Bødker

Joakim Bødker

Vi tilbyder alt indenfor murer arbejde og har rigtig meget erfaring med renovering af gamle huse, da firmaet går 3 generationer tilbage.

SKODA & Volkswagen Svendborg

Mads Dyhr

Volkswagen Svendborg flyttede i begyndelsen af 2012 til nye lokaler på Englandsvej, og i 2016 åbnede vi et af Danmarks største Volkswagen Erhvervscentre. Vi fuldendte butikken med salg af ŠKODA fra lokalerne lige ved siden af i April 2019. Vi er stolte af at kunne præsentere den rigtige bil til at løse dine transportopgaver. Lige fra en kompakt og fiks bybil, til familiens feriebil, den pålidelige firma/varebil, eller bilen til de tunge læs og de seje træk.

Med en Volkswagen eller ŠKODA går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde. Tilsvarende går vi hos Volkswagen og ŠKODA Svendborg aldrig på kompromis med god kundeservice. Vi har specialuddannet personale både i vores salgsafdeling og på værkstedet, som fuldt ud matcher den avancerede teknologiske køremaskine, som nutidens biler er.

Ekspert

Expert & Punkt1 Rudkøbing

Kasper Knudsen

Hos Expert & Punkt1 Rudkøbing er vi begejstrede for produkterne, og det kan du se på vores store udvalg indenfor alle kategorier i Elektronik og Hvidevarer. Butikken har egen montør og leverer færdigt installerede løsninger til både privat og erhverv. Herunder alt i AV-installation, internet løsninger, hvidevare montering mm.
Bønneløkke ApS

Bønnelykke ApS

Lennart Bønneløkke

Nærvær og tæt dialog… altid med en energi -og økonomibevist rådgivning.

BDO Revision

Maria Højborg

I BDO udarbejder vi regnskaber, reviderer og rådgiver generelt virksomheder om, hvordan de kan udvikle deres forretning og skabe sund vækst. Som virksomhed vil omdrejningspunktet i kontakten med BDO være en statsautoriseret revisor og et supporterende team. Et team som har solid erfaring med at rådgive, revidere og udarbejde regnskaber for virksomheder – og menneskene bag.

Vi er Sydfyns største netværk for erhvervsdrivende

Vil du være en del af vores team?